Filmhuis Alkmaar

Filmhuis Alkmaar

Een nieuw filmhuis met een frisse online presentatie

Filmhuis Alkmaar ontstond begin 2014. Er was behoefte aan een website die er mooi uitzag, goed werkte en makkelijk bij te werken was door het team van veelal vrijwilligers die de organisatie draaiende houdt. Wij bouwden een heldere website op een krachtig WordPress framework. En namen hierbij ook de doorvertaling naar e-mailmarketing en social media mee.

De site is sterk visueel, passend bij een nieuwe bioscoop voor de nét iets andere film. De achterkant is gemakkelijk door efficiënt gebruik van sjablonen en flexibel door een krachtig framework.

Project details

Klant Filmhuis Alkmaar
Datum Maart 2014
Skills Web, e-mail, social
Site filmhuisalkmaar.nl

Films bij Filmhuis Alkmaar

Flexibel en prachtig

Filmpagina’s kunnen makkelijk worden toegevoegd volgens een standaard sjabloon. Indien nodig kan hier ook gebruiksvriendelijk van worden afgeweken. Het resultaat: de optimale combinatie tussen standaardisatie en flexibiliteit.

Overal bruikbaar

Voor Filmhuis Alkmaar nam iBros de hele online presentatie op zich. We kozen Mailchimp als gebruiksvriendelijk platform voor e-mailmarketing. Op social media werd Facebook ingezet om gericht bij de doelgroep onder de aandacht te komen. En natuurlijk zijn zowel site als e-mails volledig responsive, dus geschikt voor alle devices.

Mobiel en e-mailmarketing

Wil je ook zo'n site?